Opiniile clientilor despre serviciile noastre

Mai jos gasiti cateva opinii ale unor clienti care au fost foarte multumiti de calitatea interventiilor. Nu ezitati sa sunati la 0767.07.07.55 sau sa folositi pagina de contact pentru a beneficia de o estimare gratuita de pret si de aceleasi servicii electrice de calitate.

Cretu Mihai - Drumul Taberei, Sector 6

"Am apelat la ElectricianBucuresti.ro datorita gamei largi de servicii oferite. Am primit o evaluare onesta a starii in care se afla instalatia electrica din casa si mi s-a explicat foarte clar ce optiuni am si la ce costuri sa ma astept. Inca de la prima convorbire am fost multumit de receptivitatea si deschiderea spre a-mi rezolva cerintele. Nu ezit sa recomand site-ul ElectricianBucuresti.ro tuturor celor care au nevoie."

Stancu Valentin - Militari, Sector 6

"Am vrut sa va multumesc in mod deosebit pentru treaba fantastica pe care ati facut-o. Am fost impresionat de faptul ca mi-ati oferit optiuni si astfel am ales ce era mai bine pentru mine din punct de vedere tehnic si financiar. De asemenea, mi-a placut faptul ca ati schimbat tabloul electric fara sa lasati deranj in urma. Sper sa nu mai am nevoie de serviciile voastre insa daca va fi nevoie tot pe voi va voi chema."

Mihailescu Dorin - 13 Septembrie, Sector 5

"Baietii din echipa ElectricianBucuresti.ro au depus un efort deosebit chiar daca de-a lungul lucrarii au intampinat si situatii dificile. In timp ce lucrau in cateva apartamente ocupate ei au fost rapizi, eficienti si mai presus de toate politicosi. Toti chiriasii mei au fost foarte multumiti. In cazul in care voi mai avea nevoie de servicii electrice voi mai apela la dansii si ii voi recomanda tuturor cunoscutilor care au nevoie de electricieni."

Visan Claudiu - Tineretului, Sector 4

"Adevarati profesionisti. Va multumesc pentru tot ce ati facut. Sugestiile dumneavoastra au fost nepretuite. Sunt foarte satisfacut de sistemul de iluminare din bucatarie si cel de-a lungul aleii din curte care a schimbat complet aspectul casei. Si prizele montate afara ma vor ajuta foarte mult. Va multumesc din nou si cu siguranta va voi recomanda tuturor celor ce au nevoie de ajutor in privinta instalatiilor electrice."

Manolescu Paul - Militari, Sector 6

"Initial am crezut ca-mi va fi imposibil sa gasesc un electrician foarte bun, de incredere, prompt, care finalizeaza lucrarile la timp si care acorda aceeasi atentie si pentru interventii minore si pentru interventii complexe. Am fost incantat ca modificarile intervenite pe parcursul lucrarii au fost luate in considerare si au devent realitate. Voi mai apela la serviciile dumneavoastra si pe viitor."

Estimare Gratuita

Lucrari si servicii electrice

Instalatii Electrice Interioare si ExterioareProiectare si executii instalatii electrice interioare si exterioare.
Schimbare Tablou ElectricReparatii, schimbare sau montare tablou electric.
Sigurante Fuzibile si Sigurante AutomateSchimbare sigurante fuzibile si sigurante automate tablou electric.
Montaj Prize si IntrerupatoareSchimbare, adaugare si montaj prize si intrerupatoare.
Corpuri Iluminat, Spoturi, Lustre, ApliceMontare corpuri iluminat (lustre, spoturi, aplice).
Circuite Electrice SuplimentareCircuite electrice suplimentare (masina spalat, aer conditionat).
Iluminat Exterior cu Senzori de MiscareInstalare corpuri iluminat exterior cu senzori de miscare.
Protectii Scurcircuit si Protectii SuprasarcinaMontare protectii la scurtcircuit si suprasarcina.
Centura Impamantare Instalatie ElectricaImpamantare si service intretinere instalatii electrice.
Remediere Defecte Instlatii ElectriceRemediere defecte instalatii electrice interioare si exterioare.